3 ting du er nødt til at have til din forretning!

Er du ved at starte en forretning? Så er der 3 ting, der er helt essentielle at have styr på. Heldigvis er der hjælp at hente i dette indlæg.

En hjemmeside

Uanset om du driver en kompleks webshop eller har et mindre galleri inden for et nichéområde, er din tilstedeværelse online altafgørende for din succes.

Det er ikke blot tilfældet fordi mange søger efter en service uden at kende den leverandør, som de ender op med, men også fordi at de folk der er interesseret i din service, vil slå dig op og teste din professionalisme og troværdighed, FØR de køber en service eller et produkt fra dig.

I dag kan man anskaffe sig en hjemmeside ved at bygge den selv eller få hjælp af et bureau eller en freelancer. Hvad du har behov for afhænger naturligvis af din forretningstype og dine egne evner i forhold til at bygge et website, men husk at det er vigtigt for førnævnte troværdighed, at slutproduktet fremstår troværdigt.

Grafisk materiale

”Hands out” er stadig vigtigt! Det samme er større grafiske print, der kan skabe opmærksomhed på f.eks. messer og lignende steder. Nøjagtigt som din hjemmeside skal være troværdig, skal dine printprodukter være det samme – så din professionalisme understreges af printets kvalitet. Der vil nemlig altid være associationer derimellem.

Få printet hos en kompetent leverandør som f.eks. Billesbølle, hvor du får en høj kvalitet.

Visitkort

Synes du, at det lyder gammeldags med et visitkort? Og tænker du, at folk udelukkende udveksler LinkedIn profiler i dag? Så tro om. Et godt gammeldags visitkort er vigtigt, da man forbinder det med en bestemt person og ikke bare en af de mange daglige ”digitale notifikationer”. Et visitkort fortæller en personlig historie og er derfor en del af den vigtige personlige branding samt et ordentligt førstehåndsindtryk. Det lille stykke papir kan have en enorm effekt, når det overdrages i hænderne på et godt match. Læg dertil i øvrigt coolhed-faktoren i at være anderledes i en mere og mere digital verden.