Bernina Symaskiner

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk ekspederede den første netordre tilbage i 41640, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 597 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Rito.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden Rito ApS ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Skive på Gyrovej 1. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller skriftligt på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Hobbyshoppen er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 4398 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som har til huse i Rødovre på Islevdalvej 142. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller på e-mailadressen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)