Black Masks

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2010, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 14000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dermalogica og Redken.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 37612 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 31933 personer har givet toprating og kun 416 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 225196 mennesker som er fans af NiceHair.dks Facebook-side. Ud af disse er der 4607 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Du modtager din ordre fra NiceHair.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

NICEHAIR ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6700 i Esbjerg på Randersvej 30. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 32 200 200, eller via e-mail på ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Lookfoxy.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2009, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 300 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx ID Hair og HH Simonsen.

Webshoppens Trustpilot-score er 6,9 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 43 kundeanmeldelser, hvoraf hele 14 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Lookfoxy.dk i skrivende stund 608 fans på deres side. I alt 10 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 3,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Lookfoxy.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Lookfoxy.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden HolmeGruppen ApS, som holder til på Essen 41 i Kolding. Du kan kontakte dem via telefon på 20 15 45 60, eller via e-mail på info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Made4men.dk ekspederede den første netordre tilbage i sommeren 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 3000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6942 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 5800 personer har givet toprating og kun 98 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 6276 mennesker som er fans af Made4men.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 75 mennesker, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Made4men.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Det er på Made4men.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Firtal Web ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i postnummer 8520 i Lystrup på Møgelhøj 8. Du kan kontakte dem via telefon på 89 88 17 78, eller på supportmailen Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)