Blomdahl øreringe

Kategorier:

Blomdahl Crystal Ball Pendant White øreringe

499,00 kr.

Blomdahl Crystal Ball Pendant Black Diamond øreringe

349,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

Webbutikken GoldenTimes.dk så dagens lys i 2016, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. GoldenTimes.dk har i skrivende stund 3011 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 35 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Golden Times Online ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webshoppen GuldsmedOestergaard.dk startede tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2211 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. I alt 175 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag webshoppen står virksomheden Østergaard Aps, som fysisk befinder sig på Nørregade 14 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)