Børnesymaskiner

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Webbutikken Rito.dk så dagens lys i 41640, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

På Trustpilot har Rito.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Ud af disse er der 597 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Rito ApS, som har til huse på Gyrovej 1 i Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller skriftligt på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 1 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 63 har været meget tilfredse. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på Hobbyshoppen.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Hobbyshoppen, som holder til i Haderslev på adressen Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk kom på markedet i 2009, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)