Christina Watches halskæder

Kategorier:

Topas Circle Sterling Sølv Halskæde fra Christina Watches med Topas

895,00 kr.

Sterling Sølv Halskæde fra Christina Watches 680-SS55

300,00 kr.

Forgyldt Sølv Halskæde fra Christina Watches 680-SG55

350,00 kr.

Christina Watches Støt Brysterne Kampagne Halskæde i Sterling Sølv

199,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

Webbutikken GoldenTimes.dk så dagens lys i 2016, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2984 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover giver GoldenTimes.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Golden Times Online ApS, som rent fysisk kan findes på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

På Trustpilot har GuldsmedOestergaard.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2211 anmeldelser, hvoraf hele 2141 personer har givet topkarakter og kun 3 personer har givet dumpekarakter. GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover prismatcher GuldsmedOestergaard.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Østergaard Aps, som rent fysisk kan findes på Nørregade 14 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)