Christina Watches øreringe

Kategorier:

Vores anbefalede smykke-webshops

Webshoppen GoldenTimes.dk startede tilbage i 2016, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 9000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GoldenTimes.dk efter kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Golden Times Online ApS, som fysisk befinder sig på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Du kan kontakte dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller skriftligt på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netbutikken GuldsmedOestergaard.dk gik i luften i 2012, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. I alt 175 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Østergaard Aps ejer webshoppen, som har til huse på Nørregade 14 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)