Citizen ure

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede ur-webshops

Netshoppen DitUr.dk åbnede dørene i vinteren 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5819 anmeldelser, hvoraf 5035 har givet den højeste karakter og kun 74 har givet den laveste karakter. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

DitUr.dk leverer dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 16, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Det er på DitUr.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. DitUr.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover giver DitUr.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 99 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden DitUr.dk ApS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 57 07 35, eller på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Netshoppen GoldenTimes.dk åbnede dørene i 2016, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 9000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2984 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på GoldenTimes.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover giver GoldenTimes.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Golden Times Online ApS, som fysisk befinder sig på Hobrovej 452 i Aalborg SV. De kan kontaktes på telefonnummer 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2211 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. GuldsmedOestergaard.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Østergaard Aps, som fysisk befinder sig på Nørregade 14 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller skriftligt på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)