Denne ting bør du ikke glemme, hvis du drømmer om at blive iværksætter

Hvis du går og har en drøm om at blive iværksætter og er ret seriøst omkring det, er det en god idé at sikre dig, at du har tænkt det hele igennem. Det betyder ikke, at du skal have en løsning på alle problemerne, men det er fornuftigt at have en plan fremadrettet. Der er dog nogle områder, der sommertider kan blive glemt, fordi man tænker ikke over dem, inden man faktisk står i situationen. Måske er det heller ikke nødvendigt at bruge for meget energi på det allerede, men hvis du bare har en idé om, hvad der kan komme til at ske.

Manglende betaling

Heldigvis kan du være ret sikker på, at du kommer til at have flest positive og gode sager både med kunder og med andre handlepartnere. Dog kan du også komme ude for en situation, hvor du ikke modtager betaling. Hvad gør du så der? Du venter måske lidt, men så kan du heller ikke trække den længere, fordi du modtager absolut ingenting. Her er det vigtigt at vide, hvad du skal gøre, fordi du kan ikke med det samme drive sagen videre til inkasso. Inkassofirma kan klare sagen for dig, når det kommer dertil.

Først og fremmest, bliver du nødsaget til at sende en rykker. Her kan du give skyldner 10 dage til at indbetale gælden samt de renter, der kan have opstået. Det er altså første step, og det er et nødvendigt step, fordi det kan være, at skyldner rent faktisk betaler, og så slipper i begge for at blive ved med at skulle sidde med sagen.

Det kan dog også være, at skyldner ikke indbetaler sin gæld, og du stadig mangler dine penge. Det er her, hvor du så kan få sagen videre til et inkassofirma.