Drops Lace Garn

Kategorier:

From Grace by DROPS Design - Skulderstykke Strikkeopskrift str. S - XX

82,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 8903 Sort 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 8105 Isblå 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 7120 Lys Grågrøn 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 6790 Kongeblå 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 6410 Turkis 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 5310 Lys brun 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 3620 Rød 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 3112 Støvet Rosa 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Unicolor 0100 Natur 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Mix 7238 Oliven 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Mix 4434 Lilla/Violet 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Mix 2020 Lys Camel 50g

41,00 kr.

Drops Lace Garn Mix 0501 Lys grå 50g

41,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 41640, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Drops og Hama.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Rito ApS, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Hobbyshoppen er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Storegade 27B, 6100 Haderslev. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller via e-mail på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Webshoppen SymaskineTorvet.dk startede tilbage i 2009, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. SymaskineTorvet.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer i dag webshoppen, som holder til i Rødovre på adressen Islevdalvej 142. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)