Drops Safran Garn

Kategorier:

Warm Apricot Cardigan by DROPS Design - Jakke Hækleopskrift str. S - X

63,00 kr.

Kamelia by DROPS Design - Sjælevarmer Strikkeopskrift str. S - XXXL

36,00 kr.

Gingy by DROPS Design - Peberkagemand julepynt Hækleopskrift 15x14 cm

25,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 59 Rød Ler

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 58 Ametyst

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 57 Malva

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 56 Støvet Rosa

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 55 Cerise

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 51 Petrol

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 50 Lys Isblå

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 31 Pistacie

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 30 Turkis

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 28 Appelsin

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 23 Brun

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 22 Lysebrun

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 21 Beige

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 20 Rustrød

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 19 Rød

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 18 Natur

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 17 Hvid

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 16 Sort

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 15 Fuchsia

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 13 Koralrød

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 12 Fersken

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 11 Æggeblomme

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 10 Vaniliegul

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 09 Marineblå

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 07 Mellemgrå

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 06 Jeansblå

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 05 Lys Blålilla

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 04 Grøn

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 02 Mellemrosa

9,00 kr.

Drops Safran Garn Unicolor 01 Lys Rosa

9,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Webshoppen Rito.dk startede tilbage i 41640, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Drops og Hama.

På Trustpilot har Rito.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Rito ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Gyrovej 1. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netbutikken Hobbyshoppen.dk gik i luften i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 250 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 70 kundeanmeldelser, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Hobbyshoppen er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Juki, Brother og Singer.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 1255 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til på adressen Islevdalvej 142, 2610 Rødovre. Du kan kontakte dem via telefon på 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)