Elefantsnot

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 41640, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Rito.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Rito ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk kan findes på Gyrovej 1 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 250 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hama.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 63 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Hobbyshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Rødovre på Islevdalvej 142. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)