Ergonomiske Kontorstole

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2008, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 6500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Dauphin og Tronhill.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 575 personer har givet topkarakter og kun 18 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Inventarland.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Inventarland Slagelse, som holder til i Slagelse på adressen Trafikcenter Allé 12. Du kan kontakte dem via telefon på 70 10 10 13, eller på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Brother og Dell.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 13 personer har givet toprating og kun 2 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 509 mennesker som er fans af Engsig.dks Facebook-side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover tilbyder Engsig.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Engsig A/S, som holder til på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Du kan kontakte dem på telefonnummer 20 60 06 76, eller på supportmailen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)