Fiberdug til Planter

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk kom på markedet i 2008, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Plantetorvets egne produkter.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6440 tidligere kunder, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste) og kun 117 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Plantetorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på Plantetorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover tilbyder Plantetorvet.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Plantetorvet.dk ApS, som har til huse på Skovvadbrovej 1 i Randers NV. De kan kontaktes på telefonnummer 86 57 75 57, eller skriftligt på kundeservice@plantetorvet.dk.

Besøg Plantetorvet.dk nu (klik her)

Netshoppen Blomsterverden.dk åbnede dørene i 2004, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 2000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Blomsterverdens egne produkter.

Blomsterverden.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2413 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 12 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2189 har været meget tilfredse. Blomsterverden.dk har i skrivende stund 2866 fans på deres Facebook-side. 21 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Blomsterverden.dk tilbyder levering på kun 2-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover giver Blomsterverden.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Blomsterverden, som rent fysisk er at finde i postnummer 3740 i Svaneke på Nansensgade 5. Du kan kontakte dem på telefonnummer 81 75 61 00, eller på info@blomsterverden.dk.

Besøg Blomsterverden.dk nu (klik her)