Fjernstyrede biler til børn

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk kom på markedet i 2017, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Småfolk og Kraes.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 126 anmeldelser, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 116 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 14538 mennesker som er fans af MamaMilla.dks Facebook-side. Ud af disse er der 86 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MamaMilla.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 13, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på MamaMilla.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 60 dage.

MamaMilla IVS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 23 86, eller via e-mail på kundeservice@MamaMilla.dk.

Besøg MamaMilla.dk nu (klik her)

Netbutikken NatureBaby.dk gik i luften i 2007, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 8000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Sebra og Meraki.

Netbutikken har 8,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 859 kundeanmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 748 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 21728 mennesker som er fans af NatureBaby.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 147 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

NatureBaby.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på NatureBaby.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover har NatureBaby.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Naturebaby ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Helsinge på Frederiksborgvej 16B. De kan kontaktes på telefonnummer 70 60 50 51, eller på kundeservice@naturebaby.dk.

Besøg NatureBaby.dk nu (klik her)

Legehjulet.dk blev lanceret tilbage i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Puky og Winter.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 3725 tidligere kunder, hvoraf kun 15 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3302 har været meget tilfredse. Legehjulet.dk har i skrivende stund 1163 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 50 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Legehjulet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver Legehjulet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 90 dage.

Legehjulet.DK ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse på Møllersmindevej 24 i Rask Mølle. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 30 29 36 34, eller skriftligt på info@legehjulet.dk.

Besøg Legehjulet.dk nu (klik her)