Fnugruller

Kategorier:

Prym Ruller til Fnugrulle 3,2 m 10 cm - 2 stk

23,00 kr.

Prym Fnugrulle Mini med tape 7,5 cm

37,00 kr.

Prym Fnugrulle med tape 10 cm

23,00 kr.

Fnugbørste, vendbar 25 cm

49,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Rito ApS, som holder til på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webbutikken Hobbyshoppen.dk så dagens lys i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Hobbyshoppen, som har til huse i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Webbutikken SymaskineTorvet.dk så dagens lys i 2009, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 2610 i Rødovre på Islevdalvej 142. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)