Fødselsdagsflag

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webbutikken Designfund.dk så dagens lys i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk fik den første ordre i 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af DUBUY.DK ApS, som har til huse på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Illux A/S ejer i dag webshoppen, som holder til på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webbutikken Wallstickerland.dk så dagens lys i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Virksomheden SIA Wallstickerland er indehaver af webshoppen, som holder til i Aalborg Øst på adressen Tornhøjparken 101. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)