Garmin Forerunner 35 Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Netbutikken DitUr.dk gik i luften i vinteren 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 74 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5035 har været meget tilfredse. DitUr.dk har 62973 fans på deres Facebook-side.

DitUr.dk leverer dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. DitUr.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover får du hos DitUr.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 99 dage.

Virksomheden DitUr.dk ApS ejer webshoppen, som holder til på Arnakvej 64 i Højbjerg. Du kan kontakte dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Netbutikken GoldenTimes.dk gik i luften i 2016, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk kan levere dine varer på 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på GoldenTimes.dk betale med kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover prismatcher GoldenTimes.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Golden Times Online ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 9200 i Aalborg SV på Hobrovej 452. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

På Trustpilot har GuldsmedOestergaard.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2211 anmeldelser, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Ud af disse er der 175 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GuldsmedOestergaard.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Østergaard Aps ejer i dag webshoppen, som rent fysisk kan findes på Nørregade 14 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)