Garmin Vivosmart 3 Ure

Kategorier:

Vores anbefalede ur-webshops

Webshoppen DitUr.dk startede tilbage i vinteren 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5819 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 5035 er 5-stjernede (det bedste) og kun 74 er 1-stjernede (det dårligste). DitUr.dks Facebook-side har i øjeblikket 62973 fans.

DitUr.dk tilbyder levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 16, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. DitUr.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder DitUr.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 99 dage.

DitUr.dk ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i Højbjerg på Arnakvej 64. De kan kontaktes på telefonnummer 60 57 07 35, eller skriftligt på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

Webshoppen GoldenTimes.dk startede tilbage i 2016, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2984 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 2644 har givet den højeste karakter og kun 42 har givet den laveste karakter. På Facebook har GoldenTimes.dk i skrivende stund 3011 fans på deres side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover tilbyder GoldenTimes.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Golden Times Online ApS, som holder til i Aalborg SV på adressen Hobrovej 452. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk fik den første ordre i 2012, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 3 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2141 har været meget tilfredse. GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De leverer altid ordren uden beregning, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GuldsmedOestergaard.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Østergaard Aps ejer i dag webshoppen, som er fysisk placeret i Skive på Nørregade 14. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)