Hasselbuske

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Plantetorvets egne produkter.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6440 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 4860 personer har givet toprating og kun 117 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Plantetorvet.dk i skrivende stund 17187 fans på deres side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Plantetorvet.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover har Plantetorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Plantetorvet.dk ApS, som fysisk befinder sig på Skovvadbrovej 1 i Randers NV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 86 57 75 57, eller på supportmailen kundeservice@plantetorvet.dk.

Besøg Plantetorvet.dk nu (klik her)

Netshoppen Blomsterverden.dk åbnede dørene i 2004, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 2000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Blomsterverdens egne produkter.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2413 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 2189 personer har givet toprating og kun 12 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 2866 mennesker som er fans af Blomsterverden.dks Facebook-side. 21 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Blomsterverden.dk efter kun 2-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Blomsterverden.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover får du hos Blomsterverden.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Blomsterverden, som fysisk befinder sig på Nansensgade 5 i Svaneke. Du kan kontakte dem på telefonnummer 81 75 61 00, eller på supportmailen info@blomsterverden.dk.

Besøg Blomsterverden.dk nu (klik her)