Hørfrøolier

Kategorier:

Vores anbefalede sports-webshops

Apuls.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 2000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Jordan og Adidas.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 303 kundeanmeldelser, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. 81 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder Apuls.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Virksomheden Apuls ApS ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 7160 i Tørring på Anker Andersens Vej 8. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 62 71 00, eller på e-mailadressen info@apuls.dk.

Besøg Apuls.dk nu (klik her)

Bodylab.dk fik den første ordre i 37165, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 150 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bodylab Protein.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 28136 kundeanmeldelser, hvoraf kun 120 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 25412 har været meget tilfredse. Bodylab.dk har i skrivende stund 106486 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 2139 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Bodylab.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 16, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af NutriNord, som har til huse i postnummer 9560 i Hadsund på Plastvænget 3 D. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 96 525 525, eller på e-mailadressen kundeservice@bodylab.dk.

Besøg Bodylab.dk nu (klik her)

Webbutikken BilligSport24.dk så dagens lys i 2005, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 2500 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Asics, Nike og New Balance.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 6032 personer har givet toprating og kun 51 har givet en meget dårlig rating. BilligSport24.dks Facebook-side har i øjeblikket 5082 fans. 15 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på BilligSport24.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover prismatcher BilligSport24.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Billigsport24, som fysisk befinder sig på Næstvedvej 15 E i Ringsted. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 57 67 03 20, eller på e-mailadressen info@billigsport24.dk.

Besøg BilligSport24.dk nu (klik her)

Webshoppen Billig-Fitness.dk startede tilbage i 2008, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Adidas.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 3104 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2649 personer har givet topkarakter og kun 52 personer har givet dumpekarakter. Billig-Fitness.dk har i skrivende stund 60157 fans på deres Facebook-side.

Billig-Fitness.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Billig-Fitness.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover giver Billig-Fitness.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Billig Fitness™, som holder til på adressen Karlebovej 59, 3400 Hillerød. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 38 48, eller på info@billig-fitness.dk.

Besøg Billig-Fitness.dk nu (klik her)

Getbig.dk kom på markedet i 1999, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx GoVital og U.N.O.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,5 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 231 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 166 er 5-stjernede (det bedste) og kun 10 er 1-stjernede (det dårligste). Getbig.dk har i skrivende stund 18460 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Getbig.dk efter blot 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Du har på Getbig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover prismatcher Getbig.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden N.K. Import ApS, som har til huse på Vingelhøjvej 72 i Aabenraa. Du kan kontakte dem via telefon på 36 96 58 79, eller på e-mailadressen support@getbig.dk.

Besøg Getbig.dk nu (klik her)