Julie Sandlau Prime øreringe

Kategorier:

Julie Sandlau Prime ørehængere rhodineret sølv med sort onyx og cz

1.000,00 kr.

Julie Sandlau Prime Mini hoops i forgyldt med lyseblå krystal og cz

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime Mini Hoop i forgyldt med sort onyx og cz - limited edition

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime Mini Hoop i forgyldt med rosa krystal og cz

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime mini hoop i forgyldt med lysegrøn krystal og cz

1.200,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med sort onyx

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med sky blue krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med safir blå krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med røgfarvet krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med klar krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i sølv med grøn krystal

1.300,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med sort onyx

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med sky blue krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med safir blå krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med røgfarvet krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med klar krystal

1.600,00 kr.

Julie Sandlau Prime Droplet øreringe i forgyldt med grøn krystal

1.600,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2016, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2984 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover tilbyder GoldenTimes.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Golden Times Online ApS, som fysisk befinder sig på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2211 tidligere kunder, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 175 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Østergaard Aps, som er fysisk placeret i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)