Kæmpe boom inden for kontorhoteller

Selvom der har været stort fokus på hjemmearbejdspladser, så ser vi alligevel, at mange gerne vil have en kontorplads. Fordelen med kontorpladser er, at man kan finde et kontor tæt på, hvor man bor. Hvor tidligere skulle du køre hen til virksomheden.

 

Samtidig har det givet selvstændige en mulighed for at få adgang til et billigt kontor. Her vil vi gennemgå nogle af de grunde, som kontorhoteller fortæller os, at deres kunder siger.

 

Bedre work/life balancen

 

Mange har svært ved at arbejde derhjemme, for det er svært at afgøre, hvornår du har fri, og hvornår du er på arbejde. Derfor har mange valgt at tage på et kontor i stedet for, så de lettere kan dele deres tid op mellem arbejde og fri.

 

Derfor har Easyoffice oplevet, at mange af deres nye kunder tidligere sad derhjemme og arbejdede. De har brug for at komme ud, så de lettere kan få en bedre balance mellem deres privat- og arbejdsliv. Det gør det oftere lettere at arbejde mindre, da nye undersøgelser viser, at folk med hjemmearbejde ofte arbejder mere end dem, som arbejder på et kontor. De har simpelthen svært ved at give slip.

 

Øget fleksibilitet

 

Easyoffice oplyser også, at mange af deres kunder vælger dem, fordi det giver dem en øget fleksibilitet i hverdagen. Det er både for sælgeren, som har brug for at sidde på et kontor, når han er i København.

 

Men der er også bare til den ansatte, som bor langt væk fra hovedkontoret. Her har de mulighed for at tjekke ind på et kontorhotel som Easyoffice, hvis de ønsker det.

 

Samtidig ser vi også, at selvstændige i stor stil vælger at flytte på kontorhotel. Det giver dem mulighed for billige mødelokaler, så de kan se mere professionelle ud. Samtidig har de et sted, hvor de fokuserer på arbejde, som giver øget produktivitet.