Koffeinpiller

Kategorier:

BodyLab Hydro Tabs (1x20 stk) Orange/Mandarin

79,00 kr.

BodyLab Hydro Tabs (1x20 stk) Citrus

79,00 kr.

BodyLab Hydro Tabs (1x20 stk) Berry Koffeinfri

79,00 kr.

BodyLab Caffeine Tabs (200 stk)

99,00 kr.

Vores anbefalede sports-webshops

Apuls.dk blev lanceret tilbage i 2009, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 2000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Jordan og Adidas.

Apuls.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 303 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 296 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Apuls.dk har 3245 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 81 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Apuls.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Apuls ApS, som har til huse på Anker Andersens Vej 8 i Tørring. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 60 62 71 00, eller på e-mailadressen info@apuls.dk.

Besøg Apuls.dk nu (klik her)

Bodylab.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 37165, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 150 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bodylab Protein.

Netbutikken har 9,7 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 28136 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 25412 personer har givet toprating og kun 120 har givet en meget dårlig rating. Bodylab.dk har 106486 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 2139 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Bodylab.dk leverer dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Bodylab.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden NutriNord, som holder til på Plastvænget 3 D i Hadsund. Du kan kontakte dem på telefonnummer 96 525 525, eller på supportmailen kundeservice@bodylab.dk.

Besøg Bodylab.dk nu (klik her)

Webbutikken BilligSport24.dk så dagens lys i 2005, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 2500 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Asics, Nike og New Balance.

BilligSport24.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6901 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 6032 personer har givet toprating og kun 51 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har BilligSport24.dk i skrivende stund 5082 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 15 mennesker, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på BilligSport24.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover har BilligSport24.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Billigsport24, som rent fysisk er at finde i postnummer 4100 i Ringsted på Næstvedvej 15 E. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 57 67 03 20, eller på supportmailen info@billigsport24.dk.

Besøg BilligSport24.dk nu (klik her)

Netbutikken Billig-Fitness.dk gik i luften i 2008, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Adidas.

Billig-Fitness.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 3104 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2649 personer har givet topkarakter og kun 52 personer har givet dumpekarakter. Billig-Fitness.dk har i skrivende stund 60157 fans på deres Facebook-side.

Billig-Fitness.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Billig-Fitness.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover prismatcher Billig-Fitness.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Billig Fitness™, som fysisk befinder sig på Karlebovej 59 i Hillerød. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 38 48, eller på e-mailadressen info@billig-fitness.dk.

Besøg Billig-Fitness.dk nu (klik her)

Netshoppen Getbig.dk åbnede dørene i 1999, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som GoVital og U.N.O.

Getbig.dks Trustpilot-score ligger på 8,5 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 231 tidligere kunder, hvoraf 166 har givet den højeste karakter og kun 10 har givet den laveste karakter. Getbig.dks Facebook-side har i øjeblikket 18460 fans. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Getbig.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover tilbyder Getbig.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden N.K. Import ApS, som har til huse på Vingelhøjvej 72 i Aabenraa. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 36 96 58 79, eller på supportmailen support@getbig.dk.

Besøg Getbig.dk nu (klik her)