Kranz og Ziegler armbånd

Kategorier:

Vores anbefalede smykke-webshops

Webshoppen GoldenTimes.dk startede tilbage i 2016, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 9000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvoraf hele 2644 personer har givet topkarakter og kun 42 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har GoldenTimes.dk i skrivende stund 3011 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 35 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på GoldenTimes.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover prismatcher GoldenTimes.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Golden Times Online ApS, som har til huse i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller skriftligt på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webbutikken GuldsmedOestergaard.dk så dagens lys i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Ud af disse er der 175 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GuldsmedOestergaard.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden Østergaard Aps ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på Nørregade 14 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)