Kranz og Ziegler halskæder

Kategorier:

Vores anbefalede smykke-webshops

Webbutikken GoldenTimes.dk så dagens lys i 2016, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 2644 personer har givet toprating og kun 42 har givet en meget dårlig rating. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af Golden Times Online ApS, som holder til på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netbutikken GuldsmedOestergaard.dk gik i luften i 2012, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 10000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 3 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2141 har været meget tilfredse. På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du altså kun betaler for selve varerne. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. GuldsmedOestergaard.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover får du hos GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Østergaard Aps er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse på Nørregade 14 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)