Kranz og Ziegler øreringe

Kategorier:

Vores anbefalede smykke-webshops

Netshoppen GoldenTimes.dk åbnede dørene i 2016, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. På Facebook har GoldenTimes.dk i skrivende stund 3011 fans på deres side. 35 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Golden Times Online ApS, som har til huse på Hobrovej 452 i Aalborg SV. De kan kontaktes på telefonnummer 98 18 00 60, eller på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 10000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

På Trustpilot har GuldsmedOestergaard.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. 175 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på GuldsmedOestergaard.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Østergaard Aps ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 7800 i Skive på Nørregade 14. Du kan kontakte dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)