Kranz og Ziegler ringe

Kategorier:

Story Spring Leaves Rosaforgyldt Sølv Charm fra Kranz & Ziegler

395,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2016, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2984 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 2644 personer har givet toprating og kun 42 har givet en meget dårlig rating. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 35 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Golden Times Online ApS, som holder til på adressen Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netbutikken GuldsmedOestergaard.dk gik i luften i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 10000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. I alt 175 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fragten helt gratis, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Østergaard Aps, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)