Kridtholdere

Kategorier:

Kridtholder, 6stk.

75,00 kr.

Tavlesæt, 1sæt

155,00 kr.

Kridtholder, 6stk.

75,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 41640, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Ud af disse er der 597 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Rito ApS ejer i dag webshoppen, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 250 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du fortryder, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Hobbyshoppen, som fysisk befinder sig på Storegade 27B i Haderslev. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netbutikken SymaskineTorvet.dk gik i luften i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1255 har været meget tilfredse. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til i Rødovre på adressen Islevdalvej 142. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller på e-mailadressen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)