Krydsnøgleapparater

Kategorier:

Scheepjes Garnvinde XL Bøgetræ/Rosentræ

415,00 kr.

Scheepjes Garnvinde Mørk Rosentræ 60cm

369,00 kr.

Scheepjes Garnvinde Bøgetræ/Rosentræ med fod

415,00 kr.

Scheepjes Garnvinde Bøgetræ/Rosentræ

375,00 kr.

Scheepjes Garnvinde Bøgetræ Natur

359,00 kr.

Pony Garnvindsler Store fisk Ass. farver 11x3 cm - 6 stk

26,00 kr.

Pony Garnvindsler Store Ass. farver 9x4 cm - 6 stk

18,00 kr.

Pony Garnvindsler Små fisk Ass. farver 6,2x2,5 cm - 10 stk

26,00 kr.

Pony Garnvindsler Små Ass. farver 7x2,5 cm - 10 stk

18,00 kr.

KnitPro Krydsnøgleapparat til garn

299,00 kr.

Infinity Hearts Krydsnøgleapparat til stort garn i Beige / Rød

399,00 kr.

Infinity Hearts Krydsnøgleapparat til garn

249,00 kr.

Infinity Hearts Garnvinde Træ 61cm

319,00 kr.

Infinity Hearts Garnvinde Træ

349,00 kr.

Infinity Hearts Garnvinde Metal Grøn

319,00 kr.

Infinity Hearts Garnvinde & Krydsnøgleapparat Sampak

500,50 kr.

Garnvinde Metal

345,00 kr.

Krydsnøgleapparat, diam. 12 cm, 1stk.

290,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Rito.dk har 35104 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Du har på Rito.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Rito ApS, som har til huse på Gyrovej 1 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk fik den første ordre i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf kun 1 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 63 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Hobbyshoppen, som har til huse på Storegade 27B i Haderslev. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2009, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 2610 i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan kontakte dem via telefon på 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)