Målebånd

Kategorier:

Trææske 11,5x5,8x5,8 cm

29,00 kr.

Sømometer / Sømmåler

23,00 kr.

Sættekasse/Systemkasse Plastik 19x27 cm

72,50 kr.

Sættekasse / Æske med glaslåg 32x16x6 cm

75,00 kr.

Rullemålebånd 1,5m (150 cm)

15,00 kr.

Prym Målebånd Gul/Sort 2,54m (254 cm)

47,00 kr.

Prym Målebånd Fixo Selvklæbende Sølv 150cm

37,00 kr.

Prym Boks til knapper

145,00 kr.

Pony Sytilbehør Startsæt 11 dele

159,00 kr.

Permin Broderikit Aida Klokkestreng Målebånd Rasmus Klump 20x93cm

299,00 kr.

Permin Broderikit Aida Klokkestreng Målebånd Giraf 28x99cm

349,00 kr.

Målebånd med trykknaplukning Ass. farver 150cm - 1 stk

35,00 kr.

Målebånd Hvid/Sort 1,5m (150 cm)

12,00 kr.

Infinity Hearts Stofbånd/Labels bånd Målebånd motiver 15mm - 3 meter

35,00 kr.

Infinity Hearts Rullemålebånd/Målebånd Bjørn Rød 150cm - 1 stk

29,00 kr.

Boutique Bånd Håndskrevet Målebånd 5m 15mm

26,00 kr.

ArtBin Prism Sættekasse Plastik 29x18x4,5 cm

89,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk kom på markedet i 41640, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 4008 kundeanmeldelser, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. Ud af disse er der 597 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Rito.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Rito ApS, som rent fysisk kan findes på Gyrovej 1 i Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller skriftligt på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 70 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Hobbyshoppen.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Hobbyshoppen.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Hobbyshoppen, som er fysisk placeret i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk fik den første ordre i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 800 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som er fysisk placeret i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller på e-mailadressen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)