Magnetplader

Kategorier:

Prym Magnetplade til opskrifter

115,00 kr.

Prym Lup lineal til magnetplade

83,00 kr.

Prym Holder til magnetplade

102,00 kr.

Permin Magnetplade til Opskrifter

79,00 kr.

Permin Lup Lineal til Magnetplade

65,00 kr.

Magnetplade 10x20x0,8cm - 1 stk

22,00 kr.

Magnetiske plader til ArtBin Plastboks - 3 stk

79,00 kr.

Magneter Rund 18mm - 5 stk

16,00 kr.

Magneter Rund 15mm - 8 stk

16,00 kr.

Magneter Rund 10mm - 16 stk

18,00 kr.

KnitPro Magnet Erstatnings-sæt til Opskriftsholder - 4 stk

41,00 kr.

KnitPro Magma Opskriftsholder Stor 50x30cm

299,00 kr.

KnitPro Magma Opskriftsholder Lille 35x26cm

249,00 kr.

Magnetplade, 30x20 cm, tykkelse 0,6 mm, 1ark

55,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

På Trustpilot har Rito.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 4008 kundeanmeldelser, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Rito.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Rito ApS, som fysisk befinder sig på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webshoppen Hobbyshoppen.dk startede tilbage i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 250 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Hobbyshoppen.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på Hobbyshoppen.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Hobbyshoppen, som har til huse i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller skriftligt på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 800 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 1255 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. SymaskineTorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 4398 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Islevdalvej 142, 2610 Rødovre. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)