Markedsføring vha. mundbind med logo

Mundbind har fået en fast plads i vores hverdag. Det giver flere muligheder for at bruge mundbind og masker aktivt som en del af din markedsføring. Herunder får du ideer til hvordan du kan bruge mundbind i din markedsføring.

Når du gerne vil gøre mundbind eller masker til en del af din markedsføring kan du gøre det på forskellige måder:

  • Uddel mundbind som en del af servicen til dine kunder.

Vil du gerne sikre, at dine kunder får en god oplevelse uanset om de har husket mundbind eller ej, så uddel mundbind ved indgangen. Så har alle mulighed for at tage et rent mundbind på og der er ingen kunder der skal undskylde at de har glemt en maske derhjemme. Dette sikrer, at kunderne føler sig velkomne allerede inden de kommer indenfor.

  • Mundbind med eksponering af dit logo

Mundbind har en markant plads, da de sidder lige midt i ansigtet og bliver brugt på offentlige steder. Derfor er de oplagte til at eksponere dit logo. Netop fordi maskerne er så synlige og ikke bare er en nøglering, som folk har i lommen, er det vigtigt at dine kunder kan identificere sig med dit brand og har lyst til at bære mundbindet. Tænk derfor over at designe mundbindene, så de appellerer til dine kunder. Vælg hellere et mindre iøjnefaldende design, hvis det passer bedre til dit brand og kundernes stil, frem for et meget markant design.

  • Mundbind til dine medarbejdere.

Du kan også bruge mundbind til dine medarbejdere som en del af din markedsføring. Gør reklame for særlige tilbud eller understøt en igangværende kampagne på mundbindene.

  • Mundbind som reklamegave.

Har du brug for give-aways eller andre former for reklamegaver er mundbind et oplagt valg for tiden. Maskerne er nemme at give væk og der er stor sandsynlighed for at de vil blive brugt. Sørg for at give mundbindene et lækkert design, som dine kunder også synes er attraktivt. Hvis give-awayen handler om at skabe loyalitet fra din kunde er det måske ikke så vigtigt om mundbindet har et stort logo.

Design dine mundbind her

Skal jeg vælge mundbind i stof eller genanvendelige mundbind?

Når du vil købe mundbind med logo, kan du vælge mellem forskellige kvaliteter.

Mundbind med logo bliver ofte produceret i stof, men er du mere til engangsmundbind kan de også fås med logo. Denne type mundbind er CE-godkendte og hvis dét er vigtigt for dig, skal du gå efter denne type. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke har nær så mange designmuligheder sammenlignet med mundbindene i stof.

Vælger du stofmundbind har du mange muligheder for at sætte dit eget præg på designet.

Stofmundbind fås i flere forskellige udgaver. Når du bestiller skal du være opmærksom på følgende:

  • Hvor mange lag stof er der i masken?
  • Har mundbindene filter? Eller skal det tilkøbes?
  • Hvor bliver mundbindene produceret? Er det vigtigt for dig, at de er produceret i EU fx?
  • Skal maskerne have justérbare stropper?
  • Er maskerne produceret af bomuld, polyester eller mikrofiber?