Militær Rygsække

Kategorier:

Vores anbefalede outdoor-webshops

Netshoppen Friluftsland.dk åbnede dørene i 1999, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 10000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2053 kundeanmeldelser, hvoraf 1716 har givet den højeste karakter og kun 48 har givet den laveste karakter. Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Friluftsland.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Fenix Outdoor AB, som rent fysisk kan findes på Frederiksborggade 52 i København K. De kan kontaktes på telefonnummer 33 14 51 50, eller skriftligt på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

GrejFreak.dk kom på markedet i 2008, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Salomon og The North Face.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6290 anmeldelser, hvoraf hele 5657 personer har givet topkarakter og kun 12 personer har givet dumpekarakter. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. Ud af disse er der 475 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på GrejFreak.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GrejFreak.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver GrejFreak.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden GrejFreak ApS, som har til huse i postnummer 8260 i Viby J på Gunnar Clausens Vej 58. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 63 61, eller på e-mailadressen info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2003, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Fjällräven og Haglöfs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 287 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 189 personer har givet toprating og kun 9 har givet en meget dårlig rating. 55Nord.dks Facebook-side har i øjeblikket 7052 fans.

55Nord.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover får du hos 55Nord.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden 55ºNORD p/s er indehaver af webshoppen, som har til huse på H.C. Ørsteds Vej 10 i Fredericia. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 76 76, eller på e-mailadressen 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 6000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Camelbak, Clawgear og Stanley.

OutdoorPro.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 109 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 89 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. 46 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra OutdoorPro.dk efter kun 2-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden OutdoorPro.dk ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 8370 i Hadsten på Pilevej 2 A. Du kan kontakte dem på telefonnummer 38 42 00 38, eller på info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)