Oplevelser i Herning

Når du tager til Midtjylland, skal du sørge for at tage et besøg i Herning. Det er regionens uofficielle handel hovedstad, og den byder også på en masse spændende oplevelser og seværdigheder året rundt. Som besøgende i Herning er det let at mærke symfonien mellem det aktive byliv og den fredelige natur – det gør byen til et helt særligt sted med masser af udendørs oplevelser i vente. Herning har været et vigtigt sted for god shopping siden sin begyndelse som en lokal markedsby. Men gennem årene er der kommet nye faciliteter til både inden for storindustri og detailhandel – ikke mindst stormagasiner. Kort sagt er der mere end man tror, så besøg og få en masse oplevelser i Herning.

Besøg Herning og se Jyllands park zoo i dag

En af de mest spændende og interessante udendørs oplevelser i Herning er en tur i Jyllands Park Zoo, som har mere end 80 forskellige dyrearter, der alle er klar til at præsentere sig selv for dig og din familie. Jyllands Park Zoo ligger i Haunstrup nær Herning, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på alle slags dyr. Hvis du ønsker at give de små i familien en oplevelse, som de aldrig vil glemme, er Jyllands Park Zoo stedet, hvor du skal være. Personalet tilbyder endda børnene at blive dyrepassere for en dag, så de har mulighed for at komme bag kulisserne og lære alt om dyrene.

Oplevelser i Herning som Præstbjerg Naturcenter

Herning er også hjemsted for Præstbjerg Naturcenter, som er det ideelle sted at komme helt tæt på naturen. Her kan du nyde nogle af Danmarks smukkeste hedeområder, egekrat skove, små søer og smukke udsigtspunkter – ikke mindst de berømte udsigtspunkter på Alheden. I gåafstand fra Præstbjerg ligger også fire bålpladser med grill, legeredskaber til børn, pakkeskjul, borde og bænke – alt sammen gratis for alle at benytte.