Rudersdal byder på mange spændende oplevelser for naturelskere

Rudersdal byder på mange spændende oplevelser for naturelskere og dem, der søger ro og afslapning. Oplev det rige plante- og dyreliv i de mange naturoaser, eller tag en afstikker til en af de grønne parker. Rudersdal er desuden kendt for sin smukke natur, så hvis du søger efter et idyllisk ferieområde, behøver du ikke lede længere. Uanset om du er til vandreture, mountainbike eller bare vil slappe af i det fri, så er Ruderdal det perfekte sted for dig. Oplev en af Danmarks mest varierede og smukke naturområder, og lad dig forkæle af de mange faciliter og aktiviteter, der er til rådighed. I Ruderdal området er der masser af gode oplevelser for hele familien.

Spændende kulturscene med museer, teatre og musikforestillinger

Kommunen byder bl.a. på en spændende kulturscene med museer, teatre og musikforestillinger, så der er noget for enhver smag. Rudersdal Kommune ligger i Region Hovedstaden og består af 10 byområder, der ligger spredt ud i et landskab præget af skov, vand og åbent land. Kommunen har ca. 43.000 indbyggere (2017) og er en del af Københavnsområdet. Kommunen grænser op til Københavns kommune mod syd og øst, Lyngby-Taarbæk Kommune mod nord, samt Furesø Kommune og Egedal Kommune mod vest. Rudersdal Kommune blev dannet ved Kommunalreformen i 1970, hvor Gladsaxe Kommune blev en del af Københavns Amt. I 2007 blev Københavns Amt oprettet som selvstændig region.

Rudersdal Kommunes våben viser en rudsvans med en guldkrone på hovedet

Rudersdal Kommune dækker et areal på 39,7 km2 og er dermed Danmarks 97. største kommune. Rudersdal Kommunes våben viser en rudsvans med en guldkrone på hovedet. Våbnet blev godkendt af Kongehuset den 19. december 1990. Området har fået sit navn efter bilvejen Ry Rd. som forbinder Kgs. Lyngby med København. Tag en tur til Rudersdal og oplev den skønne by sammen med hele din familie. Der er masser af oplevelser hvor du og din familie kan få en masser timer til at gå stærkt.