Albertslund – Se her

Besøg Albertslund, der ligger 15 kilometer vest for København. De kan besøge Friluftsbadet Badesøen, der har et stort udvalg af aktiviteter indendørs og udendørs for hele familien. Der er mange forskellige udendørs aktiviteter på græsplæner, legeplads med trampolin, hoppepude og nedkastningsramper til både store og små. For de større er der udspringsvipper, rutsjebaner, street-basket, beachvolly og strand fodbold. Badesøen er den perfekte destination for hele familien, og med poolens minimumstemperatur på 24 grader, er der altid mulighed for en dukkert. Besøget kan naturligvis gøres til et hotelophold i Albertslund eller i Kastrup Lufthavn. I kolonihaveområdet Ellemarkshuse ligger Albertslund Camping, som har badeland med masser af aktiviteter som du kan benytte dig af. Læs mere og Albertslund og se her.

Kultur og sjov i Albertslund

Besøg underjordiske museet ved Albertslund Station. Der er ca. 25 meters gangtid uden at man kommer til en naturlig forhindring af nogen slags. Besøg Toftegården Dyregård, der samler alle dyrearter – både det store flertal, som vi kender fra haven eller på en mark, men også fjerkræ- og fuglearter, som vi ikke kan finde andre steder end på Toftegården. Besøg Brydes Allé Skulpturpark, der er placeret ved Spinderslev Sø omgivet af skov og bakker. Besøg Legestuen i Albertslund, hvor man kan få uddannet sig til blomsterkunstner eller f.eks. stuk-, raku- eller glasfusingelev på nogle af de mange undervisningshold her.

Oplev Albertslund med familien

Ønsker du eller familien at tage en tur til Albertslund, er det mange forskellige aktiviteter du og din familie kan opleve. Byen er fyldt med sjov og oplevelser som du kan nyde godt af sammen med familien eller vennerne. Der er også en masse caféer og spisesteder som kan byde på god mad og underholdning. Besøg Albertslund og se de mange flotte naturområder og besøg aktiviteterne så du og familien kan få en super god weekend.