Ørebøjler

Kategorier:

Ørebøjler Forsølvet - 10 stk

35,00 kr.

Fransk Ørebøjle Sølv - 50 stk

35,00 kr.

Fransk Ørebøjle Guld - 50 stk

35,00 kr.

Ørebøjle, L: 25 mm, forsølvet, 30stk.

62,00 kr.

Ørebøjle, L: 15 mm, forsølvet, 200stk.

119,00 kr.

Ørebøjle, H: 42 mm, hulstr. 2 mm, forsølvet, 4stk.

23,00 kr.

Ørebøjle, H: 42 mm, hulstr. 2 mm, forsølvet, 30stk.

105,00 kr.

Ørebøjle, 25 mm, forsølvet, 6stk.

23,00 kr.

Ørebøjle, 15 mm, forsølvet, 10stk.

23,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk blev lanceret tilbage i 41640, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Drops og Hama.

På Trustpilot har Rito.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 4008 kundeanmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Rito.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Rito ApS ejer webshoppen, som holder til på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webbutikken Hobbyshoppen.dk så dagens lys i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 250 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. I alt 86 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du fortryder, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Hobbyshoppen, som har til huse i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2009, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. SymaskineTorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som er fysisk placeret i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)