Ole Henriksen Cremer

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2010, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 14000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dermalogica og Redken.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 37612 tidligere kunder, hvoraf hele 31933 er 5-stjernede (det bedste) og kun 416 er 1-stjernede (det dårligste). NiceHair.dks Facebook-side har i øjeblikket 225196 fans. Ud af disse er der 4607 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,1 ud af 5.

Du modtager din ordre fra NiceHair.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre.

Det er på NiceHair.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af NICEHAIR ApS, som har til huse på Randersvej 30 i Esbjerg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 32 200 200, eller skriftligt på ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Webbutikken Lookfoxy.dk så dagens lys i 2009, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 300 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra ID Hair og HH Simonsen.

Netbutikken har 6,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 43 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 14 har været meget tilfredse. Lookfoxy.dk har i skrivende stund 608 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 10 mennesker, og deres score ligger pt. på 3,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Lookfoxy.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Lookfoxy.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden HolmeGruppen ApS, som har til huse på Essen 41 i Kolding. De kan kontaktes på telefonnummer 20 15 45 60, eller på info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Made4men.dk ekspederede den første netordre tilbage i sommeren 2006, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 3000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

Made4men.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6942 anmeldelser, hvoraf hele 5800 personer har givet topkarakter og kun 98 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 6276 mennesker som er fans af Made4men.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 75 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Made4men.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Firtal Web ApS, som rent fysisk kan findes på Møgelhøj 8 i Lystrup. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 89 88 17 78, eller skriftligt på Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)