Optiker Odder med fokus på eksklusive mærker

Går du op i mærkevarer, når du køber briller? Og så tag til Skjold Optik hvor nærvær og kvalitet er det allervigtigste for hele teamet. Du kan komme ind og få lavet en synsprøve, få nye briller eller linser, eller du kan få tilrettet dine briller på deres eget værksted. At optiker Odder har deres eget værksted højner kvaliteten da dine briller ikke bliver sendt ind til et centralværksted. Optikeren i Odder har et stort udvalg af eksklusive mærker inden for brilleverdenen.

 

Leje briller Odder

Hvis du skal leje briller i Odder, så hop ind i Skjold Optik på gågaden, så kan du få kyndig vejledning til at vælge de helt rigtige briller. Optiker Odder kigger både på din personlige udstråling og ansigtsform for at finde de helt rigtige briller til dig. Det kan nemlig være svært at vælge hvilke briller man skal have, når man skal gå med dem hver dag. Indehaveren i Skjold Optik optiker Odder går meget op i styling og indretning, og har derfor fuldstændig fingeren på pulsen i forhold til hvad der går godt sammen og hvilke briller der passer til dig.

 

Leje af briller med Brillegarderoben

Hvis du har en drøm om at kunne vågne op hver dag og fra dag til dag vælge hvilke briller du vil have på, så er løsningen af leje briller. At leje briller gør det nemmere for dig at vælge briller alt efter humør og påklædning. Skjold Optik, lokal optiker i Odder, har et innovativt system til leje af briller. Systemet kaldes Brillegarderoben og har den funktion at du for et fast beløb hver måned kan leje briller, som du frit kan vælge mellem. Med i Brillegarderoben når du lejer briller er forsikring, så brillerne er forsikret mod uheld – og dermed grimme ubehagelige overraskelser. Du kan ved leje af briller også vælge flerstyrkebriller, hvis du døjer med forskelligt syn på øjnene. Du betaler et fast månedligt beløb, og der kommer ingen ekstraregninger ind. Brillegarderoben er resultatet af en vision, og har eksisteret siden 2009. Udover du lejer briller, så du frit kan skifte briller tilpasset din garderobe.

 

Sådan fungerer brilleleje hos din optiker Odder

Det er et let system til brilleleje hos din optiker i Odder, så du nemt kan komme i gang med at gøre dét at bære briller meget sjovere. Når du først har prøvet at leje briller, er det svært at gå tilbage til kun at eje ét par briller. Sådan foregår brilleleje hos din optiker i Odder:

– Du kommer ind og vælger den eller de briller du vil leje

– Du får taget en synsprøve samme dag som du kommer ind og vælger briller til leje

– Du betaler et startgebyr pr. brille og kan komme og vælge nye briller lige så ofte du vil

– Der er en forsikring med i Brillegarderoben så du undgår at bekymre dig om ekstra regninger

 

 

Få mere viden om dit syn og dine øjne her.