Pandora smykker

Kategorier:

Sikkerhedskæde Rhodineret Sølv Smykkelås fra Pandora

199,00 kr.

Pandora Insignia Heart 14 Karat Guld Charm med 14 Karat Guld

399,00 kr.

Love Ties Sterling Sølv Charm fra Pandora 792146CZ

225,00 kr.

Julekat Sølv Vedhæng fra Pandora 792007EN39

199,00 kr.

Christmas Joy Sølv Vedhæng fra Pandora 796364CZ

225,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2016, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 9000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2644 personer har givet toprating og kun 42 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 3011 mennesker som er fans af GoldenTimes.dks Facebook-side. Ud af disse er der 35 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Du modtager din ordre fra GoldenTimes.dk efter blot 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Golden Times Online ApS, som holder til på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

GuldsmedOestergaard.dk blev lanceret tilbage i 2012, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

På Trustpilot har GuldsmedOestergaard.dk en score på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2211 anmeldelser, hvoraf 2141 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 175 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk leverer dag-til-dag, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for et gebyr for levering. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på GuldsmedOestergaard.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover giver GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Østergaard Aps er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Skive på Nørregade 14. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller på e-mailadressen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)