Pernille Corydon Era ringe

Kategorier:

Pernille Corydon Era Sterling Sølv Øreringe E-577-S

500,00 kr.

Pernille Corydon Era Sterling Sølv Øreringe E-576-S

300,00 kr.

Era Forgyldt Sølv Øreringe fra Pernille Corydon

500,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2016, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 9000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 2984 kundeanmeldelser, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. GoldenTimes.dks Facebook-side har i øjeblikket 3011 fans. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Golden Times Online ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i Aalborg SV på Hobrovej 452. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller på e-mailadressen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netbutikken GuldsmedOestergaard.dk gik i luften i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 10000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). GuldsmedOestergaard.dk har i skrivende stund 13852 fans på deres Facebook-side. I alt 175 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Østergaard Aps, som rent fysisk kan findes på Nørregade 14 i Skive. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)