Pernille Corydon halskæder

Kategorier:

Pernille Corydon Long Coin Sølv Halskæde N-005-S

650,00 kr.

Pernille Corydon Gala Necklace Sterling Sølv Halskæde

450,00 kr.

Pernille Corydon Gala Necklace Forgyldt Sølv Halskæde

450,00 kr.

Pernille Corydon Eternity Halskæde i Sterling Sølv

500,00 kr.

Pernille Corydon Era Halskæde i Forgyldt Sølv N-577-GP

600,00 kr.

Era Sterling Sølv Halskæde fra Pernille Corydon

600,00 kr.

Daylight Sølv Halskæde fra Pernille Corydon N-571-S

650,00 kr.

Daylight Forgyldt Sølv Halskæde fra Pernille Corydon

450,00 kr.

Concha Sølv Halskæde fra Pernille Corydon N-231-S

400,00 kr.

Aura Rose Sterling Sølv Halskæde fra Pernille Corydon

650,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

Webshoppen GoldenTimes.dk startede tilbage i 2016, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 9000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

På Trustpilot har GoldenTimes.dk en score på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvoraf hele 2644 er 5-stjernede (det bedste) og kun 42 er 1-stjernede (det dårligste). GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk tilbyder levering på kun 3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på GoldenTimes.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Derudover tilbyder GoldenTimes.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Golden Times Online ApS, som holder til på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 98 18 00 60, eller via e-mail på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webshoppen GuldsmedOestergaard.dk startede tilbage i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

GuldsmedOestergaard.dks Trustpilot-score ligger på 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2211 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2141 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har GuldsmedOestergaard.dk i skrivende stund 13852 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på GuldsmedOestergaard.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. GuldsmedOestergaard.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Østergaard Aps, som har til huse i Skive på Nørregade 14. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 97 52 00 75, eller skriftligt på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)