Pfaff Symaskiner

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 41640, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. I alt 597 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,8 ud af 5.

Rito.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Rito ApS, som rent fysisk kan findes på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk fik den første ordre i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 70 kundeanmeldelser, hvoraf 63 har givet den højeste karakter og kun 1 har givet den laveste karakter. Hobbyshoppen.dk har 5224 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 21 dage efter dit køb.

Hobbyshoppen ejer i dag webshoppen, som holder til på adressen Storegade 27B, 6100 Haderslev. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller via e-mail på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2009, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 800 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover tilbyder SymaskineTorvet.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til på adressen Islevdalvej 142, 2610 Rødovre. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)