Pladevat

Kategorier:

Pladevat 100g 100x100cm

39,00 kr.

Pladevat 1 cm tyk 160 cm bred - 5 m

215,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 500g

70,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 2500g

259,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 1000g

142,00 kr.

Pladevatrester, 3kg

175,00 kr.

Pladevat, tykkelse 1 cm, B: 160 cm, 5m, 100 g/m2

260,00 kr.

Pladevat, tykkelse 0,6 cm, B: 160 cm, 10m, 60 g/m2

260,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk fik den første ordre i 41640, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 4008 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 3827 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,8 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Rito.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Rito ApS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Gyrovej 1. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webshoppen Hobbyshoppen.dk startede tilbage i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Hobbyshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk fik den første ordre i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 1255 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. SymaskineTorvet.dks Facebook-side har i øjeblikket 4398 fans. I alt 42 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. SymaskineTorvet.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S ejer webshoppen, som holder til i Rødovre på adressen Islevdalvej 142. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)