Saksesliber

Kategorier:

Fiskars Saksesliber Mini

60,00 kr.

Fiskars Clip-Sharp Saksesliber

119,00 kr.

Saksesliber, 1stk.

29,00 kr.

Saksesliber, 1stk.

105,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk ekspederede den første netordre tilbage i 41640, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 3827 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 35104 mennesker som er fans af Rito.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Rito ApS, som holder til i Skive på adressen Gyrovej 1. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller via e-mail på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Webshoppen Hobbyshoppen.dk startede tilbage i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Hobbyshoppen, som holder til på Storegade 27B i Haderslev. Du kan kontakte dem via telefon på 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk kom på markedet i 2009, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 800 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk leverer dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til på adressen Islevdalvej 142, 2610 Rødovre. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller på supportmailen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)