Singer Symaskiner

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Webbutikken Rito.dk så dagens lys i 41640, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Rito.dk har i skrivende stund 35104 fans på deres Facebook-side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden Rito ApS ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 7800 i Skive på Gyrovej 1. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netshoppen Hobbyshoppen.dk åbnede dørene i 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 70 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 63 personer har givet toprating og kun 1 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Hobbyshoppen.dk i skrivende stund 5224 fans på deres side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Hobbyshoppen er den virksomhed der ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Storegade 27B i Haderslev. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Juki, Brother og Singer.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har SymaskineTorvet.dk i skrivende stund 4398 fans på deres side. Samlet set der lige nu 42 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til på Islevdalvej 142 i Rødovre. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)