Skab stærkt lager med skræddersyet WMS Lagerstyringssystem

Etabler et godt lagerstyringssystem (WMS) for at styrke hele din forretning. Det tilgodeser enkle og små lagersystemer, men derimod også komplekse og store omni-channel forretninger. Apport har et WMS system, som begrænser lageromkostningerne uden at gå på kompromis med logistikken, effektiviteten og den forventelige kvalitet. Warehouse Management Systems tilgodeser lagerstyringen, med et automatiseret system, som ikke forværrer medarbejdernes effektivitet. Det handler om at tænke medarbejderne ind før processerne, så virksomheden kan få det bedste output af et sikret lagerstyringssystem. I den moderne verden udvikles teknologien i stigende hast. Flere og flere robotter og tekniske redskaber indtrænger vores arbejdsmarked. Medarbejderne skal sættes ind i systemerne, og det skal give mening i forhold til den givne branche. Tekniske formaliteter skal ikke ødelægge mennesker evne til at arbejde effektivt og optimistisk.  

Brugervenligt automatisk lagerstyringssystem

Brugervenlige automatisk lagerstyringssystemer skal implementeres, som gør det muligt at kontrollere og følge udviklingen på et lager. Den interne forståelse og kommunikation i blandt  medarbejderne kan bedre køre. At implementere et lagerstyringssystem som WMS, er en kæmpe gevinst for virksomheder med varer af høj værdi. Det koster virksomheden dyrt, når varer bliver misligholdt eller bliver leveret som fejl. Der skal være styr på plukning og distribution af varer til kunderne, for ikke at miste penge på fragt og omlevering. Et veletableret lagerstyringssystem kan hjælpe med at optimere lageret undervejs i processen. Lageroptimering ved et brugervenligt WMS system hjælper til at minimere fejl. Effektiviteten kan øges på lageret. Et effektivt lager har glade medarbejdere, hvor kommunikationen gerne skal være god. 

Lagersystem til webshop 

Der er ikke længere plads til mange fejl som e-handelsvirksomhed. Med et lagersystem til webshop er det muligt at reducere i antallet af fejl samt leve op til kunders forventninger til levering og returnering. Og det er ovenikøbet nemt.

Et lagersystem til webshop er nemlig et system der er integreret med din virksomheds E-commerce løsning. Ved en fuld integration af et automatisk lagersystem til webshop, skal du ikke ændre i dit nuværende setup, da systemet integreres med din eksisterende e-handelsløsning. Hos Apport Systems tilbydes lagersystem til webshop som kan integreres direkte til kendte e-handelsplatforme som Shopify, Woo Commerce, Magento og Prestashop.