Spraylim

Kategorier:

Ghiant Spraylim Permanent 400ml

99,00 kr.

Ghiant Spraylim Ikke-Permanent 400ml

99,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 500ml til patchwork,

165,00 kr.

505 Midlertidig Spraylim / Limspray / Tekstillim 250ml til patchwork,

109,00 kr.

Spraylim, 400ml

125,00 kr.

Spraylak, semi blank, 400ml

55,00 kr.

Spraylak, mat, 400ml

55,00 kr.

Spraylak, blank, 400ml

55,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk ekspederede den første netordre tilbage i 41640, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 4008 kundeanmeldelser, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Rito.dks Facebook-side har i øjeblikket 35104 fans. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Rito.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Rito ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk kan findes på Gyrovej 1 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller på info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netbutikken Hobbyshoppen.dk gik i luften i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 250 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 70 tidligere kunder, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Hobbyshoppen.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netshoppen SymaskineTorvet.dk åbnede dørene i 2009, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 800 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. SymaskineTorvet.dk har i skrivende stund 4398 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk kan findes på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan kontakte dem via telefon på 58 52 29 22, eller på e-mailadressen info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)