Stine A armbånd

Kategorier:

Stine A Armbånd i Forgyldt Sølv med Sten 3163-02-OS

565,00 kr.

Iceblue Rainbow Forgyldt Sølv Armbånd fra Stine A

365,00 kr.

Flower Pearl Forgyldt Sølv Armbånd fra Stine A 3156-02-OS

365,00 kr.

Candy Nylon Armbånd fra Stine A med Forgyldt Sølv

260,00 kr.

Candy Light Cherry Nylon Armbånd fra Stine A med Forgyldt Sølv

260,00 kr.

Vores anbefalede smykke-webshops

GoldenTimes.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2016, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webbutikken har i dag mere end 9000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dk har en score på 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2984 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2644 er 5-stjernede (det bedste) og kun 42 er 1-stjernede (det dårligste). GoldenTimes.dk har i skrivende stund 3011 fans på deres Facebook-side. I alt 35 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GoldenTimes.dk leverer din ordre på kun 3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på GoldenTimes.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Derudover får du hos GoldenTimes.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Golden Times Online ApS er indehaver af webshoppen, som holder til i Aalborg SV på adressen Hobrovej 452. Du kan kontakte dem via telefon på 98 18 00 60, eller på kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Webshoppen GuldsmedOestergaard.dk startede tilbage i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 10000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Netbutikken har 9,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 2211 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2141 personer har givet toprating og kun 3 har givet en meget dårlig rating. GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side har i øjeblikket 13852 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på GuldsmedOestergaard.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover har GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af Østergaard Aps, som rent fysisk kan findes på Nørregade 14 i Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 97 52 00 75, eller via e-mail på webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)